VIDEO: Dečak žonglira Rubikovim kockama i rešava ih

Ćue Đianju, 13-godišnji Kinez, pokazao je neverovatnu veštinu jer je rešio tri Rubikove kocke istovremeno žonglirajući njima.
VIDEO: Dečak žonglira Rubikovim kockama i rešava ih
Foto: Pixabay
Na sajtu britanskog tabloida "Dejli mejl" postavljen je snimak iz kineskog televizijskog šou programa na kojem je dečak prikazan kako izvodi ovaj podvig pred publikom i sudijama.
 
Talentovani Ćue je uspeo da sklopi tri Rubikove kocke za nešto više od pet minuta.
 
Prošle godine je Ćue na australijskoj televiziji zadivio publiku pošto je složio Rubikovu kocku vezanih očiju za manje od 12 sekundi.
 
  • szzz

    11.05.2018 21:01
    garant
    su podmazane VD 40, svaka cast!!! Ako moze neko da objasni...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.