VIDEO: Nasilno krštenje bebe u grčkoj crkvi

Korisnici društvenih mreža u Grčkoj protestuju zbog snimka koji je nedavno objavljen, a koji prikazuje sveštenika kako nasilno krsti bebu, dok deca u pozadini uzmiču.
Arhiepiskop zamahuje držeći golog dečaka za ruke i tri puta ga potapa u posudu s vodom pre nego što ga preda roditeljima.
 
Veruje se kako je snimak nastao u grčkoj pravoslavnoj crkvi u Aja Napi na Kipru.
 
Prošle godine internetom se proširio sličan snimak s krštenja na kojem je dete takođe vrlo nasilno potapano u vodu u jednoj crkvi u Gruziji.
 
  • РадаЦГ

    26.12.2018 13:34
    О, Боже, који идиот од свештеника! Срце ми се узнемирило кад сам погледала видео, како грубо потапа у воду ово малено и крхко биће. Како је тек родитељима бебе, могу замислити, ако нису неки затуцани фанатици који сматрају да је ово нормално, да тако треба.
  • Tata Ikun

    16.05.2018 23:04
    U pravu si komšo, za ovolike godine hule treba se debelo pokajati... Mnogi "mi" i hoćemo završiti u loncu, Bog zna koji ćemo to biti. Mislimo da smo veliki hrišćani, a u stvari smo debeli grešnici. Problem je to primetiti i priznati.
    Što se tiče pričešćivanja, ne bih trebao dok se ne ispovedim... Da mi ne bude na osudu.
  • Mislite o tome...

    16.05.2018 22:58
    E moj Isuse
    Ako su ti prvo skratili vrsnjaka,pa te posle Jovan utapao ko popa ovo dete . Dobro si ti preziveo do raspeca!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin