VIDEO: Upisao kurs šminkanja u 84. godini kako bi ulepšavao suprugu koja gubi vid

Iz irskog grada Voterforda stiže neverovatna ljubavna priča Mone i Desa Monahana.
Kada je Mona počela da gubi vid više nije mogla sama da se našminka, a u želji da joj pomogne njen 84-godišnji suprug je upisao kurs šminkanja.
 
"U braku smo 56 godina i volimo se kao i prvog dana", rekao je Des za BBC.
 
Kako bi pomogao svojoj supruzi da se oseća i izgleda dobro, 84-godišnji Des se za pomoć obratio profesionalnoj šminkerici Rouzi O'Driskol.
 
"Kada su Mona i Des Monahan prvi put došli kod mene, Des nije znao za šta se koristi koja čestkica. Sada je pravi majstor", rekla je Rouzi.
 
Njihova ljubavna priča stigla je i do Marija Dedivanovića, poznatog šminkera koji radi za Kim Kardašijan. Mario je bio veoma dirnut njihovom pričom i rekao je svom menadžeru da zbog bračnog para Monahan želi da održi masterklas u Londonu.
 
Osim toga, njihova priča ubrzo se proširila pa je bračni par Monahan postao omiljen par najstarijeg irskog grada.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin