Nissan potez sezone - posebne pogodnosti i beskamatno finansiranje

Stojanov auto, ovlašćeni prodavac i serviser Nissanovih automobila u Novom Sadu, pripremio je za svoje kupce specijalnu ponudu - "Nissan potez sezone" koja podrazumeva značajne uštede kroz beskamatno finansiranje za Nisanov Crossover.

Ponude su:  

1. Beskamatni kredit ili leasing za iznos do 10.000 eura uz period otplate do 36 meseci
2. Paket - 1,99% kamata uz period otplate do 60 meseci i produžena garancija 5 godina*

* Autokredit je indeksiran u evrima.

Reprezentativni primer na modelu Nissan Qashqai 1.2 DIG-T Acenta:

Cena vozila je 18.300 evra - učešće bi bilo 5.490 evra, iznos kredita 12.810 evra, a period otplate 60 meseci sa NKS od 1,99% na godišnjem nivou, fiksno. Administrativni trošak je 193 evra, a iznos mesečne obaveze 228 evra (sa uključenim administrativnim troškom).

Drugi troškovi koji prate odobrenje kredita su dve menice od 100 dinara.

Ukupan iznos kredita (glavnica, kamata, troškovi) na ovom primeru je 13.671 evra uz EKS od 2,62 % na godišnjem nivou obračunatu na dan 24. maj 2018. godine. Banka inače odobrava kredit u dinarima, po srednjem kursu NBS.

Garancija od 5 godina obuhvata 3 godine fabričke garancije i produženu garanciju za četvrtu i petu godinu po programu "As new" ili 160.000 pređenih kilometara, a važi do ispunjenja prvog od dva navedena uslova uz Nissan finansiranje.

Test vožnja se može zakazati pozivom na broj telefona 021/2100-488. Stojanov auto se nalazi na Zrenjaninskom putu 12.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.