Ukoliko Belgija da još četiri gola, kupcima besplatni televizori

Kompanija Krefel, koja ima lanac maloprodajnih radnji tehničkih uređaja u Belgiji, pre početka Svetskog prvenstva na zanimljiv način pokušala je da privuče kupce televizora.
 Ukoliko Belgija da još četiri gola, kupcima besplatni televizori
Foto: Pixabay
Krefel je kupcima televizora obećao refundiranje pune cene uređaja, ukoliko reprezentacija Belgije na Mundijalu u Rusiji postigne više od 15 golova.
 
Izgleda da kompanija nije imala previše vere u belgijske reprezentativce, koji igraju odlično na Svetskom prvenstvu. Do sada su postigli 12 golova i nedostaje im još četiri, kako bi stigli do broja 16 i tako obradovali mnoge kupce novih televizora u Krefelu.
 
"Imamo mnogo prijatelja koji su tamo kupili televizore i učinićemo sve kako bi ih dobili besplatno", u šali je kazao Dris Mertens, reprezentativac Belgije i napadač Napolija.
 
Belgija će utakmicu četvrtfinala Svetskog prvenstva protiv Brazila igrati večeras u Kazanju u 20 sati.
  • @Vojvosadjan

    07.07.2018 13:13
    Ti baš nisi ukapirao, zar ne?
    Ljudi koji su do sada kupili televizore dobiće nazad pune iznose koje su dali za televizore koje su kupovali pred svetsko prvenstvo. Novinar lepo preneo i napisao, a o kakvim ti televizorima govoriš? Izgleda je EXIT uveliko zakucao na vrata pa si u pretprodaji došao do onih šarenih pilulica.
  • Vojvosadjan

    07.07.2018 07:23
    Pripremite televizore.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.