Brazilski "doktor za pozadinu" optužen za ubistvo

Brazilsko tužilaštvo podiglo je optužnicu za ubistvo protiv plastičnog hirurga Deniza Cesara Baroša Furtada zbog smrti pacijentkinje kojoj je ubrizgao injekciju za povećanje zadnjice.
Brazilski "doktor za pozadinu" optužen za ubistvo
Foto: Pixabay
Furtado, poznat u Brazilu kao "Doktor bam bam", što je brazilski sleng za pozadinu, uhapšen je u julu u Rio de Žaneiru. Kako se navodi, optužnica je podignuta protiv Furtada, njegove majke i devojke.
 
Policija je saopštila da je on radio intervenciju kod menadžerke jedne brazilske banke u njenoj kući i da je ona još tokom intervencije počela da se oseća loše, zbog čega ju je Furtado odveo u obližnju bolnicu gde je preminula posle nekoliko sati.
 
Tužilaštvo je ocenilo da je Furtado izvodio "rizičan postupak" dajući joj veću dozu nego što bi trebalo. Furtado je odbacio sve optužbe.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.