VIDEO: Na veganskom festivalu provocirao i jeo sirovo meso

Jedan muškarac iz Amsterdama izazvao je ogroman bes, nakon što je u rukama nosio i jeo sirovo meso na veganskom festivalu hrane.
Muškarac, koji nije želeo da otkrije svoje ime, uznemirio je posetioce veganskog festivala, kada se pojavio i počeo da zubima kida sirovo meso, ne obazirući se na njih, piše "Biznis Insajder".
 
Svedoci kažu da je pri svakom njegovom zagrižaju iz mesa bukvalno curila krv, a da je njegov cilj bila provokacija, govori majica na kojoj je bio ispisan slogan "Postani vegan i umri". 
 
Policija je odlučila da se suprotstavi čoveku nakon prijave učesnika Veganskog festivala hrane koji je, navodno, bio prvi veganski festival hrane koji je ikada održan u glavnom gradu Holandije. Njegovo pojavljivanje snimio je jedan od posetilaca festivala, a na kratkom videu se može videti nezadovoljstvo prisutnih, kao i zgroženost njegovim ponašanjem. 
 
Portparol Veganskog festivala hrane iskazao je neodobravanje ovog čina, objašnjavajući da je festival pre svega porodični događaj. "Iako nije zabranjeno jesti sirovo meso, to je zasigurno bio šokantan prizor, jer je bilo krvi i masti. Osim toga, bilo je puno starijih ljudi i dece, a tada se odvijao poseban dečiji program", istakao je. 
 
Takođe je pojasnio da oni koji prisustvuju festivalu nisu "ekstremni vegani". Muškarac je na početku očigledno bio nerad da napusti festival, pošto nije bilo pravila na osnovu kojih bi moglo da mu se zabrani da stoji ispred festivalskog prostora. Međutim, na kraju je popustio i policija je kasnije potvrdila da nije bilo hapšenja. 
  • Грађанин

    19.08.2018 13:57
    Е .... Сад сам огладнео.
  • ahahaha

    19.08.2018 02:48
    i jos jednom
    ahahahahahahahaha

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin