Stjuardesa suspendovana zbog video spota

Stjuardesa avio-kompanije Britiš ervejz suspendovana je nakon što je na internetu objavila snimak na kome izvodi striptiz.
Stjuardesa je bizaran snimak napravila odmah nakon leta, a zabeležila je skidanje uniforme i njuškanje svojih čarapa, piše "Independent".
 
Ime žene koja je snimila ovaj snimak nije objavljeno, ali je poznato da je ona dobila suspenziju od Britiš ervejza. "Naše kolege moraju da se drže visokih standarda i očekujemo od njih da se ponašaju odgovorno. Kada se ovo desi, mi uvek preduzimamo neophodne mere", istakao je portparol avio-kompanije. 
 
Inače, mnogi sumnjaju da je stjuardesa prodavala haljinu, cipele ili čarape, s obzirom na to da je već duže vreme trend u svetu da stjuardese prodaju svoje odevne predmete na internetu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.