FOTO: Patike izlepljene selotejpom prodavali za 420 evra

Skupoceni brend Golden Goose našao se na udaru kritičara nakon što je u prodaju puštena serija patika Venice koje izgledaju kao da ih sloj selotejpa drži da se na raspadnu.
Patike, koji su se na tržištu pojavile pre dve godine, sad se prodaju u novoj boji, a cena im je 420 evra. Osim što izgledaju potpuno iznošeno, preko njihove prednje i zadnje strane zalepljena je lepljiva traka. Dok Golden Goose tvrdi da su patike "inspirisane vintageom", nezadovoljni kupci tvrde da se ovim patikama proizvođač ruga siromašnima.
 
 
Nakon burnih reakcija Golden Goose povukao je seriju Venice iz prodaje.
  • Nemam više ime

    24.09.2018 23:56
    A kod nas svi nose pocepano: farmerke, majice, haljine, đžempere kao to im lepo zato što je nekom palo na pamwt da to nosi.
  • Kaćanka

    23.09.2018 12:39
    Ha,ha, ne ruga se on siromašnima već samo potvrđuje da su oni koji kupuju markirane (njegove) stvari, bez obzira na cenu snobovi i krelci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.