Preko Fejsbuka poklonila automobil samohranoj majci

Zadranka Filomena u Facebook grupi objavila je da poklanja auto nekome kome je zaista potreban.
Preko Fejsbuka poklonila automobil samohranoj majci
Foto: Pixabay
Ključeve je dobila samohrana majka četvoro dece koja živi u Splitu.
 
Zadranka je izazvala veliko zanimanje korisnika Facebooka nakon što je na toj društvenoj mreži, u grupi 'Kupi prodaj Dalmacija', objavila da - poklanja automobil.
 
"Poklanja se manji auto porodici koja je stvarno u potrebi. Auto je u voznom stanju i registrovan još tri meseca. Sve informacije u inbox", reči su koje su izazvale nevericu, no Zadranka Filomena u razgovoru za Dalmatinski portal rekla je kako je automobil zaista otišao u prave ruke.
 
"Kao što sam i želela, Opel Corsa stara 17 godina je otišla u prave ruke, samohranoj majci koja ima četvoro dece i živi u Splitu", kaže Filomena i objašnjava da joj je rođak ponudio automobil, ali kako već ima svoj, odlučila je da ga pokloni.
 
"Rekao da radim s njim što želim. I onda sam se ja odlučila na ovaj potez, jer i ja sam svašta prošla u životu, znam kako je imati i nemati", otkrila je Zadranka, samohrana majka 17-godišnjaka i dvogodišnjakinje koja za život zarađuje radeći noćne smene u pekari u Trogiru.
 
Sin tinejdžer, kaže, na nju je izuzetno ponosan.
 
"Počeo je plakati od ponosa, rekao mi je: 'Mama, ti si čudo!', a još nešto ću vam reći kada pitate za njegov automobil. Iduće godine ćemo pokloniti i Corsu koju ja vozim, jer će sin kupiti nov automobil kada položi, a ne trebaju nam dva", otkrila je Filomena.
  • Novosađanka

    02.10.2018 12:10
    Kapa dole, još ima LJUDI, kad se razgrne korov. Gospođo, svaka čast!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.