VIDEO: Porođaj supruge prenosio uživo na Fejsbuku bez njenog znanja

Zahvaljujući razvoju društvenih mreža danas smo u mogućnosti da istog trenutka saznamo najvažnije trenutke u životima nama slabo poznatih pa i nepoznatih ljudi.

Koliko puta ste se do sada zapitali za neke ljude "Zašto su imali potrebu da to odmah objave na društvenim mrežama", bilo da je u pitanju veridba, venčanje, trudnoća, porođaj, neki tužan dan...

Tako je jedan par iz Sakrementa šokirao mnoge kada je na Fejsbuku objavio jedan od najintimnijih trenutaka u životu svake žene. Ponosni otac objavio je snimak porođaja na društvenim mrežama.

Porođaj je trajao oko 45 minuta, a otac koji je inače komičar po zanimanju, sve vreme je komentarisao ženine trudove.

Njegova partnerka Sara nije znala da on njen porođaj emituje uživo, ali je kasnije rekla da neće tražiti da se snimak ukloni s interneta.

"Nema šta da se krije oko rađanja deteta, to je blagoslov i fantastično je ako želimo to da podelimo s drugima", rekao je novopečeni otac.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom