U 11 meseci rodila četvoro dece

Ova zanimljiva priča stiže nam iz Velsa.

Nakon što su februaru 2015. godine dobili ćerku Maju, drugu ćerku po redu jer su već imali osmogodišnju Kajlu, bračni par Beki i Džejson Džons poželeo je još jedno dete kako bi malena Maja imala nekoga s kim će odrastati.
Toliko su želeli još jedno dete da je Beki samo nedelju dana nakon porođaja uspela prirodno da zatrudni.

Njihov san se ostvario, ali zabavan deo tek je sledio. S obzirom da već ima dovoljno iskustva Beki je pričekala nekoliko nedelja na prvi pregled, a kada je otišla na ultrazvuk, u čekanju zvuka otkucaja srca čuli su čistu kakofoniju – jedno srce, drugo srce, treće srce...

Takvo iznenađenje sigurno nisu očekivali, ali onda je usledila još jedna novost. Naime, prirodno začete trojke prilična su retkost, a još je ređe kada su sve tri bebe nastale iz tri različita jajašca i u materici raste svaka u svojoj posteljici. To je izuzetna situacija i odlična okolnost jer su tako sprečeni mnogi rizici koji prete višeplodnim trudnoćama i blizancima koji rastu u istoj posteljici.

Uprkos urednoj, doduše i prilično napornoj trudnoći (trebalo je do kraja nositi gotovo sedam kilograma beba), lekari su se ipak odlučili za carski rez pre nego što trudovi počnu. I tako su na svet došle sve tri zdrave bebe – maleni Rajan i još dve seke – Fibi i Reja.

Želja im se tako ostvarila, a iako naravno ne žale, ipak priznaju da je im je život sada malo zahtevniji od onoga čemu su se nadali.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom