Da li bebe vole masaže?

U današnje vreme, kada su ljudi preopterećeni obavezama, često pomaže masaža tela, kako bi se opustili i regenerisali.
Tu vrstu opuštanja posebno obožavaju bebe. Ona im može biti od velike pomoći, u slučaju temperature, problema s varenje, grčevi i slično. Stoga, sve više mama odlučuje da završi kurs za masažu beba. 
 
Da li zbog toga što ove reči najbolje opisuju odnos majke i bebe, ali pokret koji se u masaži baš tako zove, bebama je najomiljeniji.
 
Beba je opuštena ukoliko je masira onaj u koga ima poverenja. To su, najčešće, roditelji, koji se u sve većem broju odlučuju da krenu na obuku za masažu, prenosi B92.
 
"Oni to rade zato što žele da bolje upoznaju bebu, da bolje rpepoznaju njene signale koje im ona šalje, da bolje prepoznaju šta znači bebin plač, da beba manje plače, da beba bolje spava i da beba bude opuštenija", zaključuje Sanja Grandić, sertifikovani IAIM instruktor za masažu beba.
 
Kada je beba opuštenija, onda su i roditelji - tada lepše provode zajedničko vreme.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom