Otac dečaka "razapeo" na krst jer nije uradio domaći

Jedan otac iz Kine razapeo je svog desetogodišnjeg sina na krst zato što dečak nije uradio domaći zadatak.
Komšije i prolaznici fotografisali su ovu neverovatnu scenu ispred prodavnice u jednoj kineskoj provinciji na jugozapadu zemlje.
 
Otac je naterao dečaka da tako razapet (vezao mu je ruke i telo za krst) kleči na gajbici nekoliko sati, misleći verovatno da će javnim ponižavanjem stimulisati dečaka da završi svoje školske obaveze.
 
Sve se dogodilo nakon poziva iz škole, kada su učitelji pozvali oca desetogodišnjaka i rekli mu da opet nije uradio domaći zadatak. 
 
Otac je pobesneo kada je video da je komšija objavio sliku njegovog razapetog sina, a da ga prethodno nije pitao. On je svoj metod kažnjavanja objasnio kao "ništa ozbiljno" i to je bila "samo šala".
  • Мунгос

    02.03.2017 08:33
    Могли би и наши посланици у оном Закону о заштити породице да убаце допуну: „Забрањено је децу разапињати на крст ако су млађа од 7 година“.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom