Sa 11 godina postaje najmlađa majka u Velikoj Britaniji

Policija istražuje slučaj trudne 11-ogodišnje devojčice koja će uskoro postati najmlađa majka u Velikoj Britaniji.

Veruje se da je otac deteta maloletnik koji je malo stariji od buduće majke.

Više detalja o slučaju nije objavljeno zbog zakonskih ograničenja, ali devojčica bi uskoro trebalo da rod. Lokalne vlasti navodno od suda traže stroga ograničenja kad su informacije o ovom slučaju u pitanju.

Sadašnja najmlađa majka rodila je 2014. godine u uzrastu od 12 godina, a otac deteta je bio godinu dana stariji. Dok majka ide u školu o detetu se trenutno brine 28-ogodišnja baka.

Prema službenim podacima, broj tinejdžera koji postaju roditelji u Velikoj Britaniji je dosegao najnižu stopu u poslednjih 70 godina, a pad je povezan sa poboljšanjem u davanju saveta mladim ženama o kontracepciji i pristupu uslugama za pobačaj.

  • miki

    19.03.2017 21:04
    E jbt, kad je već stigla da se hefta!? Još ni gaće nije naučila sama da obuče ,, a već su drugi stigli da joj ih svuku i ono zavuku..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom

U Srbiji sve manje brakova i sve više razvoda

Načelnica Odeljenja za demografiju Republičkog zavoda za statistiku (RZS) Gordana Bjelobrk rekla je da je tokom 2022. godine u Srbiji sklopljen 32.821 brak, što je 2.987 brakova manje nego 2011.