Iz hotela se najviše kradu peškiri i jastuci

Više od polovine Britanaca priznalo je u nedavno sprovedenoj anketi da je barem jednom u životu ukralo nešto iz hotelske sobe.

Rezultati anonimne ankete pokazali su da se najčešće kradu peškiri, a pojedini turisti bili su toliko odvažni da su kući nosili televizore i muzičke linije.

U istraživanju koje je sproveo portal Sunshine.co.uk učestvovala su 2.623 čoveka, od kojih je svaka osoba provela bar šest odmora van Velike Britanije, piše "Daily mail". U krađi je uhvaćeno 14 odsto turista, a lista najčešće ukradenih predmeta izgleda ovako:

1. Peškiri za bazen - 31%

2. Peškiri u hotelskoj sobi - 27%

3. Jastuci, zavese - 22%

4. Baterije - 20%

5. Upotrebni predmeti, predmeti od stakla - 18%

6. Papuče - 12%

7. Bademantili - 9%

8. Sijalice - 8%

9. Posteljina, ćebad - 4%

10. Ukrasni predmeti - 2%

Razlozi za krađu bili su različiti, a kao najčešći (47 odsto) navodi se izgovor da hoteli ionako imaju višak stvari. Nešto manji procenat turista (28 odsto) navodi da im je krađa poslužila kao kompenzacija za uloženi novac.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.

VIDEO: Grom udario u avion pun putnika

Pilot Itan Vest koji se u nedelju nalazio u blizini aerodroma u Vankuveru uspeo je da snimi kamerom svog telefona redak i opasan incident kada je grom udario u avion.

VIDEO: Izabran najgori aerodrom na svetu

Aerodrom Šarlroa, poznata destinacija niskotarifnih avio-kompanija zbog blizine Briselu, najgori je aerodrom na svetu po broju putnika, objavio je portal Business Financing.