FOTO: Rimljani pobesneli jer su se turistkinje kupale u fontani staroj 400 godina

Tri turistkinje izazvale su bes lokalnog stanovništva u Rimu nakon što su se skinule u bikini i kupale u 400 godina staroj fontani Fontana dell'Acqua Paola.

Rimljani ovo smatraju nepoštovanjem prema spomeniku iz 17. veka, a zaključili su da je reč ili o ženama iz Velike Britanije ili Nemačke, jer su i ranije turisti iz ovih zemalja upravo koristili ovu fontanu za osveženje.

Neko od lokalaca fotografisao je turistkinje i njihove fotografije postavio na Tviter.

Temperature u Rimu prelazile su 32 stepena tokom vikenda, ali to nije nikakvo opravdanje za ovakvo, kako kažu meštani, sramno ponašanje. Kritikovali su policiju što ih nije uhapsila.

  • Zoran

    13.07.2016 23:39
    .......
    Fontana ko fontana...Sta ce joj faliti..Pa cemu sluzi...Nepostovanje spomenika...Daj molim te ko da je nadgrobni...Glupo bi bilo da opsujem ali otprilike takvu emociju mi pobudjuje vest...Umislili Rimljani da su stari....
  • mile

    13.07.2016 11:04
    Ako su ovo one, ja bi im oprostio...
  • LimanacNS

    13.07.2016 10:34
    Prasići
    Ne zna svinja šta je dinja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja