VIDEO: "Penis park" u Pjongčangu glavna atrakcija za vreme ZOI

Organizatori Zimskih olimpijskih igara u Pjongčangu mogli bi da se nađu u malom problemu, jer sve više posetilaca odlučuje da svoju pažnju preusmeri na takozvani "Penis park" u lučkom gradu Sinam.
Sam naziv dovoljno govori o tome šta možete da vidite u ovom parku. Reč je o brojnim skulpturama koje su napravljene u obliku muškog polnog organa.
 
Topovi, umesto klasičnog izgleda razornog oružja imaju oblik penisa, baš kao i sve ostalo.
 
Možda i najzanimljivije su klupe, pa tako možete da vidite brojne turiste koji odmaraju na odgromnom muškom polnom organu.
 
Turisti su fascinirani ovim parkom, ali ipak nije sve tako zanimljivo. Naime, kada čuju neke od legendi o nastanku ovog parka mnogi od njih se rastuže.
 
Jedna od njih govori o nevinoj devojci koja je izgubila život u oluji kada ju je njen momak ostavio na steni i otišao da skuplja alge. Nakon njene smrti, ribolovci nisu nikako mogli da upecaju ništa, pa su odlučili da podignu ovaj "spomenik" njoj u čast, i tu su, prema legendi, vršili razne obrede kako bi zadovoljili njen duh. 
 
Zanimljivo je da ovo nije jedini ovakav park u Južnoj Koreji, te da se slične statue nalaze u gradovima širom ove zemlje.
 
Pogledajte u galeriji i video snimcima kako park izgleda.
 
  • Ovdasnji

    20.02.2018 12:24
    Ovo treba napraviti i postaviti i kod nas. Ispred Vlade, Skupstine...
  • Prle

    19.02.2018 13:15
    Vidi
    Po noci park pun sportistkinja iz Svedske Holandije i ostalih Razvijenih Demokratskih zemalja punih ljudskih prava i blagostanja hahahahahaahhhhaha
  • Мунгос

    19.02.2018 09:38
    Ово је рај за госте из Америке. Само чекају први мрак.
    Сви високи принципи америчке цивилизације су примењени у Пјонг Јангу, чак и родна равноправност.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja