Aviokompanija omogućava roditeljima i deci da u letu uživaju ležeći

Aviokompanija Air New Zeland u svojim avionima je uvela mogućnost koja će oduševiti roditelje koji često putuju sa svojom decom.
Kompanija je 2011. godine uvela sedišta koja se okretanjem pretvaraju u svojevrsni krevet koji je namenjen zaljubljenim parovima, jer im pruža mogućnost da tokom leta leže zagrljeni. 
 
Sada je kompanija odlučila da uvede još jedan novitet, a to je oprema koja omogućava bebama i deci da leže tokom leta. Majka ili otac mogu leći pored deteta. Kompanija je takođe preradila pojas poznat pod nazivom Cuddle Belt dopuštajući da ga koristi dvoje dece. Ranije su pojas u isto vreme mogle koristiti dve odrasle osobe ili jedna odrasla osoba i jedno dete. 
 
Ranije su se putnici žalili da je Skycouch uzak za dve odrasle osobe, a iz kompanije su saopštili da je Skycouch prvobitno bio namenjen odraslim osobama, ali su kasnije shvatili da bolje odgovara roditeljima s malom decom, zbog čega su odlučili da ga poboljšaju. 
 
Skycouch je dostupan na letovima između Novog Zelanda i Severne i Južne Amerike, kao i Velike Britanije i širom Azije. Naravno, nije besplatan. Na primer, na letu iz Sindeja za Los Anđeles košta 870 dolara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.