Pilot savetuje gde je najbolje sedeti u avionu

Turbulencije tokom leta avionom mogu biti poprilično traumatične za putnike, ali neće ih svi osetiti na isti način.
Pilot savetuje gde je najbolje sedeti u avionu
Foto: 021.rs
To zavisi od toga gde sedite u avionu, jer postoje delovi aviona koji se manje tresu tokom turbulencija.
 
Pilot Džoni Nolson na društvenim mrežama popularan i poznat kao Jonny the Pilot, otkriva na kojim sedištima u avionu nećete osetiti turbulencije, ali otkriva i koja sedišta su idealna za dobar san i kako saznati koja sedišta u avionu imaju dodatni prostor za noge.
 
"Ako ste jedan od putnika koji paniče tokom turbulencija i želite ugodan let onda su idealna mesta za vas iznad krila aviona", kaže Džoni za "Daily Mail".
 
Za sve koji tokom leta žele da se dobro naspavaju i uživaju u tišini neka biraju mesta u prednjem delu aviona ili što dalje od motora koji stvara buku. Prednji deo aviona je udaljen i od WC-a koji se nalazi pozadi i u kome često znaju da budu gužva i buka. Ako baš ne uspete da dođete do prednjih mesta, uzmite ona u sredini, nemaju privlačan pogled kao mesta uz prozor, ali san će vam biti bolji - kaže pilot.
 
Putnicima preporučuje da posete stranicu Seat Guru koja nudi odlične savete u vezi odabira idealnog mesta. Na toj stranici možete da date podatke o kompaniji kojom letite, broj leta i datum planiranog putovanja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja