VIDEO: Reakcije divljih životinja kada prvi put vide svoj odraz u ogledalu

Francuski fotograf Ksavijer Hubert Brier putovao je u Gabon, gde je došao na ideju da na nekoliko mesta u džungli postavi ogromna ogledala, kako bi posmatrao reakcije divljih životinja kada po prvi put u životu ugledaju svoj odraz.
Pored svakog ogledala postavljana je i kamera kako bi zabeležila susret životinje i "njene replike" u ogledalu. 
 
Reakcije životinja bile su različite – neke su se uplašile i napale ogledalo, dok je bilo i onih koje su počele da maze i umiljavaju se svom odrazu. Bilo je i onih životinja koje su bile potpuno nezainteresovane za društvo u ogledalu...
 
  • Brisač

    16.12.2016 16:30
    Stakla
    01:04 Šešelj briše staklo. ;))))
  • Miki

    15.12.2016 12:01
    Sve, sve ali kad gorila-mužjak lupi šakama u zemlju i zaleti se u ogledalo. Kakva snaga!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.