Krdo slonova ubilo poznatog lovca

Razjareno krdo slonova ubilo je lovca i organizatora safarija u Zimbabveu.

Portparol Uprave za nacionalne parkove i rezervate u Zimbabveu Simukao Nijaša saopštio je da je jedan od slonova pregazio Teunisa Bota, lovca i vlasnika firme koja je organizovala safarije za lovce.

Nesreća se dogodila u blizini nacionalnog parka Hvange u kojem je 51-godišnji Bota vodio klijente u desetodnevni safari.

Lokalni list "Network24" javlja da je jedan od slonova surlom podigao Botu i da je u tom trenutku jedan od učesnika safarija pucao na slona koji je potom pregazio Botu. Isti izvor javlja da su i Bota i slon preminuli na mestu napada.

Na internet stranici svoje kompanije Bota se predstavljao kao lovac na leoparde, a reč je o poznatom lovcu iz Johanesburga.

  • Vlada

    25.05.2017 09:14
    Bravo za slonove
    Skoro, pa mi je zao.
  • Aleksa

    23.05.2017 23:58
    Zao mi je
    Zao mi slona.
  • Bad Robot

    23.05.2017 23:51
    E baš "šteta"
    Svako ko organizuje ubijanje drugih živih bića iz zabave zaslužuje da tako i prodje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.