Kit se sudario sa brodom

Kit se sudario s turističkom brodom kod australijske obale pri čemu je dvoje putnika izgubilo svest od udarca a nekoliko ih je prošlo sa slomljenim udovima, objavili su lokalni mediji.
Incident se dogodio u subotu blizu obale Bouvena, nedaleko od ostrva Vitsandej u Kvinslendu kad je brod na kojem su bili članovi posade i petoro turista udario masivni grbavi kit.
 
Kapetan 8,5-metarskog broda Oliver Galea postavio je fotografiju na Facebook i rekao da ima osam šavova nakon što je zadobio duboku posekotinu nasred čela. Jedna osoba zadobila je frakturu jagodične kosti, druga ima dva slomljena rebra a trećoj osobi je slomljen nos, rekao je Galea.
 
"U trenu su se svi našli na podu broda i nikome nije bilo jasno šta se događa dok nisu videli kita kako se udaljava", rekao je 44-godišnji Galea. "Ovo je zaista vrlo redak, čudan incident", rekao je Galea. 
  • Sedam

    07.08.2017 11:53
    Ma, ožderala se ekipa na brodu pa se potukla, sad se valja opravdati da se ne ide u buvaru

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Pavlov ne bi bio iznenađen: Psi nas razumeju

Nova studija o moždanim talasima, objavljena u časopisu "Current Biology", ukazuje na to da slušanje imena njihovih omiljenih igračaka kod pasa aktivira memoriju za objekte sa kojima su povezani.