Pijani jelen demolirao kuću u Stokholmu

Jedan pijani jelen razbio je staklena vrata kuće na imanju u švedskoj prestonici Stokholmu i, ušavši u nju, naneo veliku materijalnu štetu.
Pijani jelen demolirao kuću u Stokholmu
Foto: Pixabay
Nesvakidašnji događaj desio se u mestu Roninge, na jugu Stokholma. Agresivni jelen je, po ulasku u kuću, napravio nered u dnevnom boravku i spavaćoj sobi, javila je švedska državna televizija. 
 
Portparolka policije Ane Vestberg je saopštila da je agresivno ponašanje životinje posledica alkoholizovanog stanja životinje, do koga je došlo usled pošto je jelen jeo fermentisano voće u bašti pored kuće. 
 
Zbunjeni policajci uspeli su da isteraju jelena iz kuće, a životinja je potom pobegla u šumu. 
 
U Švedskoj je i ranije dolazilo do incidenata sa pijanim jelenima, pa je ostao zabeležen i slučaj iz Geteborga, od pre četiri godine, kada je pet opijenih jelena demoliralo jednu luksuznu vilu.
  • B

    04.10.2017 12:04
    Kod nas uglavnom pijani konji prave probleme.
  • Orwell Vegan

    04.10.2017 11:36
    Istina
    Srecan Svetski dan zivotinja :) http://www.express.co.uk/life-style/top10facts/861852/world-animal-day-pet-st-francis-assisi
  • vesela makina

    04.10.2017 11:13
    Slabo peku rakiju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.