VIDEO: Džinovski piton umalo otkinuo ruku čuvaru, meštani zmiju ispržili i pojeli

Neverovatno veliki piton završio je kao hrana za meštane nakon što je napao čuvara u Indoneziji.
Robert Nababan je zamalo izgubio ruku kada je pokušao da uhvati zmiju dužine 7,8 metara nakon što ju je otkrio na plantaži palminog ulja u selu Bantag Gansal na Sumatri.
 
Uprkos veličini, čuvar je pokušao da uhvati pitona i stavi ga u vreću, ali zmija ga je ugrizla za ruku tako jako da ju je zamalo otkinula. Život su mu spasili drugi čuvar i lokalno stanovništvo, a jedan čovek je udario pitona drvetom i ubio ga.
 
Nababan je prebačen u bolnicu.
 
Seljani su raširili zmiju između dva drveta pa su je isekli, ispržili i pojeli.
 
Veliki pitoni nisu neuobičajena pojava u Indoneziji. U martu je telo nestalog farmera pronađeno u telu pitona nakon što se naduo. Policija mu je otvorila utrobu i pronašla kompletno telo.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.