Ubijen krokodil koji je pojeo ženu

Policija je ubila krokodila dugačkog 4,3 metra koji je, kako se veruje, usmrtio dementnu ženu odlutalu iz staračkog doma u Port Daglasu u državi Kvinslend.
Ubijen krokodil koji je pojeo ženu
Foto: Pixabay
U lešini krokodila su jutros pronađeni ljudski ostaci za koje se veruje da su ostaci 79-godišnje En Kameron.
 
Ostaci En Kameron pronađeni su u petak, dva dana pošto je žena otišla iz staračkog doma. Na tom mestu, oko dva kilometra od doma, pronađeni su i njen štap za hodanje i njena garderoba.
 
Pripadnici posebne službe za zaštitu faune ubili su krokodila, a policija treba da potvrdi da li je reč o životinji koja je usmrtila ženu.
 
U pitanju je estuarski krokodil (Crocodylus porosus) koji živi u močvarama i rekama primorskih oblasti na severu Australije, a seli se ponekad i do mora. Njegova težina može da dostigne tonu, kao i sedam metara dužine zbog čega se smatra najvećom vrstom reptila.
  • Višnja

    17.10.2017 12:06
    Strašno za krokodila
    Kao prvo, pozdrvljam komentar pod nazim "Pa zašto"... čovek je u pravu....Krokodili verovatno jedu sve na šta naidju .... Apsolutno su najkrivlji oni koji nisu vodili računa o njoj, a trebalo je...
    I šta je sa onim ... kako se veruje.... a šta ako je nije pojeo, a oni ga tek tako ubili....meni je to strašno....I šta su time dobili? Izvršili smrtnu kaznu nad životinjom a nisu ni sigurni da li je to bio on....Daleko od toga da mi nije žao jadne žene, ali ubijane životinja nako nečijeg mišljenja da je uradila nešto loše, nije dobro....Stvarno nije dobro
  • pa zašto!

    17.10.2017 10:54
    bolje da su ubili te što su trebali da je čuvaju da ne odluta, nego sitrotu životinju!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja