Panda iz frustracije hoda unatraške, žele da je izleče seksom

Radnici u berlinskom zoološkom vrtu nadaju se da će izlečiti mladu ženku pande koja hoda unazad tako što će je upoznati s jednim od najvećih životnih užitaka - seksom.

Četverogodišnju Meng Meng planiraju da upoznaju s Điaom Džingom, tri godine starijim mužjakom, nadajući se da će romansa pomoći da se reši frustracije povezane sa životom u zatočeništvu koja je izazvala tu naviku.

"Meng Meng je u pubertetu", rekao je direktor zoološkog vrta Andreas Knieriem. "Hod unazad je protest protiv stvari koje joj se ne sviđaju, bilo da se radi o hrani ili radnicima koji brinu o njoj", dodao je.

Kina je dve pande poklonila Nemačkoj ranije ove godine.

Životinje su glavna atrakcija kineskog zoološkog vrta koji su kancelarka Angela Merkel i kineski predsednik Si Đinping otvorili u julu.

Velike pande se u zatočeništvu drže odvojeno, osim u sezoni parenja između februara i maja.

"Meng Meng će dotad polno sazreti i nadamo se da će svu energiju usmeriti u zavođenje partnera", rekao je Knieriem.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Pavlov ne bi bio iznenađen: Psi nas razumeju

Nova studija o moždanim talasima, objavljena u časopisu "Current Biology", ukazuje na to da slušanje imena njihovih omiljenih igračaka kod pasa aktivira memoriju za objekte sa kojima su povezani.