VIDEO: Hrabri pas Medo sprečio pljačku u Podgorici

Da je pas čovekov najbolji prijatelj pokazuje jedan događaj iz Podgorice, kada je pas Medo, kako ga zovu tamošnji meštani, odbranio je svoju komšinicu i oterao lopova.
Čitav događaj postao je poznat široj javnosti kada je snimak objavljen na društvenim mrežama.
 
"On je naš superheroj. Meda za gradonačelnika", jedan je od komentara nakon jučerašnjeg incidenta koji se dogodio kada je nepoznati muškarac napao ženu u ulici Zmaj Jovinoj, na Starom aerodromu.
 
Meštani kažu da ovo nije prvi put takav slučaj, pošto je pre mesec dana na istom mestu napadnuta je još jedna žena, prenosi CdM.
 
  • m

    28.11.2017 14:29
    bravo Medo!
  • Veki

    26.11.2017 19:27
    Tako mala kuca a hrabar, dobro ime su mu dali.
  • medo

    26.11.2017 00:54
    super pas :-)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Pavlov ne bi bio iznenađen: Psi nas razumeju

Nova studija o moždanim talasima, objavljena u časopisu "Current Biology", ukazuje na to da slušanje imena njihovih omiljenih igračaka kod pasa aktivira memoriju za objekte sa kojima su povezani.