VIDEO: Ruska vojska čestitala praznike snimkom vojnih štenaca

Ministarstvo odbrane Rusije danas je objavilo snimak obuke štenaca i odraslih pasa iz vojnog centra za uzgoj pasa i tako je čestitala Rusima novogodišnje praznike.
Na snimku se vide desetine štenaca kako se igraju i maze, kao i stariji psi koji se igraju s vojnicima, navodi agencija AP.
 
"Verni prijatelji vam čestitaju Novu godinu", navodi se na snimku iz vojnog centra za uzgoj pasa.
 
U službi ruske vojske trenutno se nalazi više od 3.000 pasa. Psi iz Centra za uzgoj pasa nadomak Moskve su među najnagrađivanijim u Rusiji. Centar je prošlog leta osvojio nagradu na međunarodnom takmičenju sa psima iz Belorusije, Egipta, Irana i Uzbekistana. 
  • Lala

    03.01.2018 06:45
    Crnjak
    Bolje da su nahranili svoje vojnike, nego da im prikazuju sledeci obrok.
  • Veki

    02.01.2018 18:26
    Baš slatko!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.