Medved provalio u auto i pojeo sve kolače

Miris svežih kolača privukao je medveda koji je u jednom planinskom naselju u Nju Džersiju provalio u automobil i sve ih pojeo.
Medved provalio u auto i pojeo sve kolače
Foto: Pixabay
Jedini tragovi provale su razbijen prozor automobila, mrvice preostale od tridesetak kolača na sedištu, i šećerni trag velike medveđe šape. 
 
Poslastičarka Kristin Alen rekla je lokalnom listu da je medved "pojeo ama svaki klač s čokoladom, vanilom i s jagodama" koje je dan ranije pripremila za jednog velikog naručioca. Provalu je primetio njen pas i lavežom joj probudio muža u utorak u zoru, ali je već bilo kasno, smeđi medved je odlazio posle provale. 
 
Lokalni policajac Piter Rejli rekao je da izgleda da je taj medved već provaljivao u automobile u tom kraju, takođe u potrazi za hranom. Poslastičarka Alen kaže da želi da joj vlasti zaštite imovinu, ali da nikako ne ubiju medveda.
  • Meda

    11.05.2018 21:18
    Prvo je nadmeni i svemoćni čovek okupirao teritoriju i prirodna staništa svih živih bića, rasprostro se na sve strane i ugrozio čitav lanac ishrane divljih životinja.
    Sada su te iste životinje prinuđene da hranu traže kod ljudi.
    Jadan meda, ni ne zna koliko je nezdrava hrana koju je pojeo, mora da ga je boleo stomak :))
    Ovaj na slici je baš lep i moćan. Pravi je.
  • dobrotvorka

    11.05.2018 20:59
    NAZDRAVLJE
    Ti bilo medo! :-)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Pavlov ne bi bio iznenađen: Psi nas razumeju

Nova studija o moždanim talasima, objavljena u časopisu "Current Biology", ukazuje na to da slušanje imena njihovih omiljenih igračaka kod pasa aktivira memoriju za objekte sa kojima su povezani.