Baka u dvorištu zatekla konja kojeg je onlajn naručila unuka

Baka jedne 13-godišnje devojčice u Velikoj Britaniji bila je šokirana kada je u dvorištu u zatekla konja kojeg je njena unuka naručila preko interneta.
Baka u dvorištu zatekla konja kojeg je onlajn naručila unuka
Foto: Pixabay
Kraljevsko društvo za sprečavanje svireposti prema životinjama (RSPCA) saopštilo je da je devojčica na internetu videla oglas da niko ne želi da udomi životinju i da će ona zbog toga biti uspavana, prenosi BBC. Ona je dala adresu svoje bake, a konj je uskoro isporučen u njeno dvorište.
 
Organizacija za zaštitu životinja navela je da je konj, po imenu Melvin Endruz, neuhranjen i prekriven buvama. Dodaje se da je muškarac 27. aprila u dvorišu bez ikakvih saveta ostavio konja i "veoma šokiranu baku".
 
Konj nije bio čuvan na adekvatan način pre nego što je napušten, a prethodni vlasnik nije pronađen.
 
Životinja se sada nalazi u ustanovi za konje "World Horse Charity".
  • Happy horse

    13.05.2018 08:14
    Happy end :)))
    Stvari su se pokrenule, devojčica je imala veliko saosećanje. Da nije bilo nje, ko zna šta bi bilo sa jadnim konjem, kog je očigledno vlasnik napustio i svesno ostavio da skonča život tako bolestan. Svaka čast devojčici, imala je veliku želju da spase životinju, mada nije bila svesna do kraja svog čina.
    Na kraju se sve završilo na najbolji mogući način.
    Konj je zahvaljujući tome, dospeo na pravo mesto, preko bakinog dvorišta :)))

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Pavlov ne bi bio iznenađen: Psi nas razumeju

Nova studija o moždanim talasima, objavljena u časopisu "Current Biology", ukazuje na to da slušanje imena njihovih omiljenih igračaka kod pasa aktivira memoriju za objekte sa kojima su povezani.