Potukao se sa galebom oko čizburgera, pa kažnjen jer je povredio pticu

Muškarac optužen pošto je nogom udario i povredio galeba koji je pokušao da mu "otme" čizburger dok je sedeo na plaži u Nju Hempširu, mora da plati kaznu u iznosu od 124 američka dolara.
Potukao se sa galebom oko čizburgera, pa kažnjen jer je povredio pticu
Foto: Pixabay
Saslušavši očevice, policija Nju Hempšira je ustanovila da je Nejt Ranklos, dok se na lokalnoj plaži spremao da zagrize zalogaj udario i pritom povredio galeba koji je pokušao da mu otme "čizburger".
 
Lokalni mediji pišu da je muškarac sedeo na plaži kad ga je "opkolilo" nekoliko galebova koji su se namerili na njegov obrok. Policiji je kazao da je samo pokušao da ih rastera nogom i da nije imalo loše namere.
 
Očevici tvrde da je jednog galeba pritom povredio jer je ptica odšepala i vrlo teško poletela.
 
U skladu sa zakonom države Nju Hempšir, koja se nalazi u Novoj Engleskoj na severoistoku SAD, galebovi su zaštićena vrsta.
  • Face

    11.09.2018 07:51
    Budibogsnama
    A dotičnom galebu su dodelili invalidsku i nazvali ga hromi Daba....
  • Boki

    10.09.2018 14:23
    A vi nemate pametnija posla nego da prenosite ovakve vesti. Koga je uopšte briga za tamo nekog amerikanca i njegov čizburger.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.