Omega-3 masne kiseline za uspešan početak školske godine

Početak školske godine stavio je pred roditelje nove obaveze - povratak u školu, kretanje u vrtić i boravak deteta u kolektivu na koji mora da se navikne.
To privikavanje na kolektiv, nove drugare, učiteljice i vaspitačice može da bude teško, ali se javlja još jedan problem, a to su sezone epidemija na koje pedijatri svake godine u isto vreme upozoravaju. 
 
Ukoliko ste se do sada već bavili ovim pitanjima, kao i pitanjem zdrave ishrane vašeg mališana, znate da su omega-3 masne kiseline bitne za dete koliko i za odraslu osobu, te da ove esencijalne masne kiseline ne mogu da se unesu u organizam u dovoljnoj količini putem raznovrsne ishrane. A ako imate osnovca ili srednjoškolca, raznovrsna ishrana još je veći problem jer deca imaju najmanje jedan obrok u školi, a najčešće su to kupovni proizvodi čija nutritivna vrednost nije nimalo ohrabrujuća.
 
Rešenje za obezbeđivanje dovoljno nutrijenata je krajnje jednostavno - reč je o dodacima ishrani na bazi omega-3 masnih kiselina i vitamina u vidu bombonica sa ukusima, koji su prijatni za konzumiranje, ali i vrlo efikasni i jednostavni.
 
Benefiti omega-3 masnih kiselina odavno su poznati kompaniji "Norway House", koja na našim prostorima snabdeva originalnim premium norveškim omega-3 proizvodima sve uzraste, pa i najmlađe. Najbolji izbor za svakodnevno zadovoljavanje potreba deteta svakako su norveške omega-3 bombonice sa ukusom voća, a koje mogu i preporučuje se da konzumiraju deca starosti tri godine i iznad.
 
Omega-3 bombonice s ukusom voća bogate su DHA i EPA, esencijalnim omega-3 masnim kiselina. Sadrže i adekvatnu dozu vitamina D i E koji su, između ostalog, zaslužni za apsorpciju kalcijuma i fosfora, regulaciju i jačanje imunološkog sistema, održavanje funkcionisanja koštano-mišićnog sistema i regulaciju krvnog pritiska. Redovno uzimanje omega-3 bombonica omogućiće detetu da održava koncentraciju, ali i da jača svoj imuni sistem, zdrave zube, kosu, kožu i nokte, a istraživanja protekle decenije pokazuju neoboreni benefit omega-3 masnih kiselina u vezi sa učenjem i pamćenjem. Dakle, opšte stanje organizma biće maksimalno zbrinuto i vidljivo funkcionalno, svakog dana i bez posledica po zdravlje.
 
Norveške omega-3 bombonice sa ukusom voća za decu proizvedene su da zadovolje i potrebe i ukus. Dnevna doza je jedna omega-3 bombonica uz obrok, dva puta na dan, te ćete brzo i jednostavno uspeti da omogućite detetu maksimalno zdravlje, naročito u kolektivima dece.
 
Za više informacija o omega-3 proizvodima ne samo za decu, već i za odrasle, ali i trudnice, posetite zvaničan sajt "Norway House".
 
Norveške visokokvalitetne premium omega-3 proizvode, čiji je ekskluzivni uvoznik i distributer "Norway House d.o.o.", možete pronaći u potpuno opremljenom OMEGA-3 NORWAY Shop-u u Pariskom magazinu u centru Novog Sada, kao i u OMEGA-3 NORWAY Shop-u na Vračaru u Beogradu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Muškarac u SAD umro od kuge

Jedna osoba iz Novog Meksika je preminula od kuge, što je prvi slučaj smrti od ove bolesti u toj američkoj saveznoj državi od 2020. godine, prenosi danas Radio slobodna Evropa (RSE).

Naučnici: Menopauza nije bolest

Menopauza nije bolest uprkos brojnim diskursima u zapadnim zemljama koji navode žene da misle drugačije, rekla je grupa stručnjaka u članku u časopisu "The Lancet".