Autor: 021.rs

Život
11.10.2025.
21:41 > 21:51
Kad napolju zahladni, nema boljeg načina da se ugrejete nego uz tanjir kremaste supe od pečene bundeve i šargarepe.
  • Bns

    12.10.2025 03:21
    Fora
    Bundeva se teško ljušti.
    Savet je da se preseče na pola, očisti od semenki i tako stavi u ternu na 40-ak mimuta. Kad omekša, veoma lako se da kašikom vaditi i odvojiti od kore.
    I dalje po receptu - kuvati, blendati,....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna