Autor: BBC News na srpskom

BBC
14.09.2018.
14:28 > 15:39
Srbija u 2018. ima dve Parade ponosa i gej premijerku na čelu Vlade, ali i brojne probleme LGBT zajednice iz prošlosti.
  • trt

    15.09.2018 12:58
    @Dragan, Anon
    -Vi to govorite kao pripadnik LGBT populacije nastanjen u Engleskoj? Ako niste i jedno i drugo nego hetero koji živi u Srbiji, onda definitivno ne znate o čemu pričate i bolje da ne trošite prostor i vreme svojim nazovi komentarom.

    -Spašavanjem života treba da se bavi država i njeno zdravstvo koje svi plaćamo, a vrlo malo koristimo. Vaš predlog je istovetan nerešavanju statusa Vojvodine i problema njenog finansiranja jer postoje veći problemi tipa Kosovo. Država ima ogroman broj službenika i ogromnu birokratiju i kapacitete (koje plaćamo), tako da ne verujem da nije u stanju da multitaskuje, tj. da se neko bavi ovim problemom, a neko drugi onim problemom.
  • Anon

    15.09.2018 09:26
    Otkazati zarad jednog zivota
    Gotivim gejeve. Najbolji prijatelj mi je gej. Znamo se decenijama. Gotivim i premijerku ali bilo bi divno otkazati tako nesto zarad malog Dusana. Tad bi cela Srbija rekla bravo Ana bravo za sve ucesnike prajda. Bitniji je zivot od parade,to bio najlepsi gest ucinjen za decu i roditelje. I verujem da bi popularnost gej populacije momentalno slocila. Svi bi rekli bravo!
  • Dragan

    15.09.2018 07:33
    U Engleskoj malo vise tih prajdova, vise ministara gejova, a problemi isti, cak i gori nego u Srbiji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna