Autor: BBC News na srpskom

BBC
18.10.2018.
11:51 > 12:00
Jedan od najpopularnijih sportova Jugoslavije nakon godina propadanja uhvatio je zalet i napravio prve korake ka staroj slavi.
  • Лука Лабан

    18.10.2018 14:47
    @The Lalosh Бокс је школована туча! Свака част Баки. Зашто морате да оскрнавите причу и убаците А.В. да је заслужан за медаље? Ееееее...... Ајд што спашава децу из снега, отвара фабрике, боље живимо због њега... али сад и ово :-/ Свака част клинцима и испратите ову децу у наредим годинама, видећете шта ће бити. Сјајних јуниора је увек било и биће али се негде изгубе до сениора.
  • The Lalosh

    18.10.2018 12:34
    Plemenitost
    Nema ničeg plemenitog u tuči. A boks je u osnovi tuča. To ne može da promeni ni veština, ni želja trenera da mlade usmere na pozitivne vrednost u ringu i van njega.

    Sa druge strane, poštujem boks kao i svaki drugi sport kao način da se mladi odvoje od ulice. Ako već moraju da se isprazne, bolje je da to bude u ringu i po nekim pravilima.

    Iako zvuči čudno u odnosu na moju prvu rečenicu, zaista bih voleo da se boks omasovi na račun silne omladine koja gluvari besciljno.

    Možda neko od njih i bukvalno mućne glavom da promeni okolnosti u kojima živi. Pa napredovanjem zaista plemenito doprinese sebi, sve m okruženju i društvu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna