Autor: BBC News na srpskom

BBC
31.10.2018.
09:53 > 10:00
Sud je odlučio da je njeno ponašanje - koje je privuklo pažnju međunarodne zajednice - „moralno pogrešno", ali da nije ozbiljan prestup.
  • Bob Rock

    31.10.2018 15:21
    @***
    Seti se i ti svoje sadašnjosti. Oni su se pre 30 godina rešili Ruske čizme, i danas žive veoma dobro - dok mi DANAS spajamo kablove.

    Nismo u poziciji da se sprdamo kako smo mi pre 30-40 godina živeli bolje od njih. Izgleda da su sposobniji od nas.
  • White Power

    31.10.2018 14:22
    Nijanse
    Od saplitanja čoveka sa detetom u naručju, do bacanja pod led-kratak je out.
    Nem jo Petra, nem jo!
  • ***

    31.10.2018 10:56
    vajkrem
    Ta ista voditeljka je do juce jela vajkrem i leba, kupovala vegetu na crno, zivela kao i njeni sunarodnici - isto kao rumuni i bugari u sovijetskoj republici. Ona je sad odjednom veliki evropejac, borac protiv izbeglica, mrzi prljave i siromasne Kakva komedija a ona i njeni roditelji su do juce gulili krompir. Setite se svoje ne tako davne proslosti HU/RO/BG/CZ/PL pa cete postovati oni kojima je pomoc danas potrebna. Stvari se u zivotu menjaju ... danas direktor, sutra klozet majstor. Saplesti coveka sa detetom ... kakvo djubre moras biti da uradis nesto tako ogavno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna