Autor: BBC News na srpskom

BBC
21.11.2018.
17:37 > 18:08
U Nišu je svečano otvorena prva javna garaža, ali to nije rešilo probleme vozača. I ostali gradovi Srbije imaju slične brige.
  • biciklista

    21.11.2018 23:35
    Da bi garažni kapaciteti bili iskorišćeni potrebno je da parkiranje u garaži bude jeftinije i dostupnije nego parkiranje u nedostupnom okruženju. Imate u istom tom Beogradu primere da garaže nisu popunjene, jer je parkiranje skuplje u garaži, odmah ispred. Isto je i kod nas u centru grada, imamo garažu koja se plaća solidno, a u krugu od 200 metara može da se nađe plava zona. Rešenje za problem parkiranja je i nuditi dobre uslove i za druge vidove kretanja (staze i parkinge za bicikle bicikl, udoban, čist, bezbedan i tačan javni prevoz, pristupačne, ambijentalno uređene i direktne rute za pešačenje itd...). Tada će ljudi koristiti i nešto drugo osim automobila.
  • Slanina

    21.11.2018 19:06
    ...
    Koliko nam oni samo vredjaju inteligenciju? Napravili 30 parking mesta vise i odmah slogan "Da uvek ima slobodnog mesta"... pa sjajno!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna