Autor: BBC News na srpskom

BBC
11.01.2019.
23:49 > 14:14
Demonstranti u Nišu održavaju proteste u Beogradu, ali žele i da „srede sopstveno dvorište"
  • Tasa 1951

    12.01.2019 10:09
    Samo bezanija odavde deco
    Zakon o poreklu imovine svih politicara i ovih na Vlasti i ovih u opoziciji koji vode proteste kada ce biti donesen i usvojen?
  • Kokan

    12.01.2019 07:46
    Kad raspišu
    Ja nisam glaso do sad, niko iz moje kuće nije glasao jer nas politika NE INTERESUJE. Sad ćemo da izađemo SVI da glasamo protiv Vučića, Vučevića, Mirovića, Maje Gojković. Nikad manje novca nije bilo, nikad više kazni i represije policije. Hapse ljude, jaznam 10 ljudi iz mog okruženja koji su uhapšeni nizašta. Zato što su protiv represije. Ovaj sistem i ova garnitura je dosta obećavala. Sve su slagali. Mojoj majci koja ima penziju 28000 su povećali za 600 din! Nikad gore nije bilo, opozicija poziva bojkot. Svi na izbore da srušimo ovu bandu lopovsku. Glasaj za koga god hoćeš ne glasaj za nikog iz njihove koalicije. Mislio sam da je Tadić najgori, za vreme Tadića smo barem imali pravo glasa nije slao izvršitelje, pozive na sud i policiju po stranačkoj dužnsti. Ua Vučiću i SNS rijaliti teletabisi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna