Autor: BBC News na srpskom

BBC
15.01.2019.
16:08 > 17:00
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je pooštravanje kaznene politike u Srbiji
  • @Konstantin

    16.01.2019 08:17
    Dobro si shvatio. Akcija je potekla od čoveka emotivno uoženog u tu borbu, ali bez stručnog uvida (ni ja nisam pravnica, ali mam dovoljno zdravog razuma da shvatam da se kazna ne može odredjivati spram karakteristika žrtve, nego karakteristika dela), a onda se jednako napaljena ali značajno gluplja javnost podigla da to podrži, a onda je ludački manipulator rešio da od toga napravi predizbornu kampanju, i evo sad imamo parodiju od države i sudstva, opet.
  • Konstantin

    15.01.2019 21:58
    doživotna
    Koliko sam ja razumeo akciju, Igora Jurića, za uvođenje doživotne robije, a za koju je skupljeno 160.000 potpisa građana Srbije, akcenat je da se ubice i silovatelji dece i trudnica, osude na doživotnu robiju bez prava na izlazak na slobodu. Ovo je vrlo važno iz tog razloga jer su izvršioci tih (ne)dela uglavnom povrtnici koji su ranije već izvršili slične zločine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna