Autor: BBC News na srpskom

BBC
11.02.2019.
19:53 > 20:00
Danas je Međunarodni dan žena i devojaka u nauci
  • Shimmy

    12.02.2019 01:38
    PODRSKA!
    Apsolutno je bilo vreme i ovo zasluzuje medijsku paznju! Ovo je istinski rodno pitanje! Nadam se da ce uskoro ovoliku podrsku i podsticaj dobiti i sestre sa gradjevine, sestre koje grade puteve, one iz rudnika, zatim sestre koje se bave selidbama i vozacice kamiona. Nemojmo zaboraviti ni bagerasice, molerke, taksistkinje, pogrebkinje i naravno kombajnerke i traktoristkinje. Neprihvatljivo je da u ovako poduzem clanku izostavite drvoseckinje, vatrogaskinje i banderasice. Veliko hvala 021 koji ovako posveceno doprinosi rodnoj ravnopravnosti. Ne bi smelo da se zena svede samo na naucnicu ili direktoricu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna