Autor: BBC News na srpskom

BBC
14.03.2019.
18:44 > 19:00
Veliku buru u javnosti izazvali su radovi na Ušću i Kalemegdanu zbog gondole, a sada su građani zabrinuti i zbog dešavanja u Zemunu.
  • Zemunac

    02.08.2022 23:52
    Kafić pod Hitno skloniti.
    Živim na Gardosu,to jest moja porodica živi tu zadnjih 150 GOD,ja sam Četvrta generacija Zemunca,imao sam sreće kako kažu stariji od mene da sam ja pravi Zemunac posto sam poslednja generacija koja je rodjena u Zemunskoj Bolnici.Stariji vjerovatno znaju da je polovinom 1980 Godine zatvoreno Zemunsko porodiljstvo,a ja sam uhvatio zadnji voz Januar 1980 Godine sam rodjin.Pradeda,Deda,Otac i ja svi smo rodjeni Zemunci. Nekad ja i Cale zezamo mladjeg Brata i Sestru nju bas briga za to,ali burazer se lozi. Kada ga Cale i ja uhvatimo u mašinu da on nije pravi Zemunac jer je rodjen u Beogradu Porodiliste Narodni front. Kafic nemora da se sruši,greota bi bilo nego posto je i onako CEO u staklu uložiti još malo love ovi iz Opstine Zemun. Bukvalno ga celog okružiti staklom,angazovati dobrog arhitektu i napraviti ozbiljan vidikovac prema Zemunu i Beogradu. Naravno ulaz Besplatan i to je to. Drugo onu Letnju pozornicu srediti,opet ovi iz Opstine malo da odrese kesu i da lepo srede letnju pozornicu. Verujte mi ko nije bio,pogotovo kada je leto i kada su one nepodnošljive vrućine nema bolje letnje pozornice u Srbiji. Dunav odma tu,pozornica na visini,pirka vjetrić. Ko nije bio neka ode održavaju se leti predstave,uživace u predstavi i super prijatnoj klimi. Restoran kod Pozornice ne dirati,ali samo da ga previše ne modernizuju,vidim da polako počinju,nema potrebe za tim. Neka bude kao nekada oni stari karirani stolnjaci koji su još tu.Kad nema predstava,tiho da svirajuTamburaši i to je to
  • budimo realni

    31.08.2019 14:44
    kaficu nije mesto tu
    postojale su dve sobice sa malim hodnikom od kojih je jedna soba ukopana u kamenu zidinu 100% legalno;),krov nije postojao samo ploča koja nije bila tih dimenzija kao što je sada...Kako su ludaci tu napravili kafić,dozidjivali,ogradjivali,otimali to treba nadležni da se pozabave...Što se tiče radova na kuli...Oko kule su bile kamene zidine,svaki kamen je trebao da se obeleži i vrati na svoje mesto a ne bager da sruši sve i da se ozida ciglama...Nešto se tu mnogo kopalo,ko zna šta je po sredi.
  • Sinisa

    15.03.2019 04:12
    Ludilo
    Ne samo Hilti Busilicom ,sad je u igri i Rovo kopac bager
  • Stvarno

    14.03.2019 20:27
    I zove se kula Sibinjanin Janka, ili kako je zovu oni koji ne znaju Gardoška kula.
    A Zemun nije deo Beograda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna