Autor: BBC News na srpskom

BBC
08.05.2019.
17:57 > 18:00
Opštinski čelnici tvrde da u roku od sedam meseci stižu nova stabla kao zamena za posečena, ali građani ne odustaju od protesta.
  • +384

    09.05.2019 16:27
    Neverovatna je lezernost sa kojom se u Srbiji unistava zelenilo. Svi znamo koliko treba jednom stablu da poraste toliko da pravi lep hlad i da zaista bude - stablo. Decenije su u pitanju. Ovo je prava epidemija unistavanja stabala po celoj zemlji. Ne shvatam tu nezainteresovanost da se zivi u lepom okruzenju. U Srbiji je ekoloska svest na toliko niskom nivou da to bukvalno boli. Seku se stabla, zagadjuju se reke, otpaci na sve strane, zlostavljaju zivotinje... Priroda ce nas jednog dana samo otresti kao najgore parazite, jer ne vodimo racuna o njoj.
  • mali zeleni

    09.05.2019 07:49
    nastavno -pokazno
    za svako posečeno stablo nalogodavac da posadi deset novih i gaji ( O SVOM TROŠKU )dok ne ojačaju i dok ne shvati koliko je potrebno da se odgaji jedno stablo !!!
  • O lešinarima

    08.05.2019 20:57
    Nj. V. Opštinar
    Nekada su opštinari bili izvršni organ volje građana.

    A sada su opštinari umislili da su kraljevska porodica.

    A da je narod posluga. A javno dobro, njihovo privatno.

    Trebalo bi ih razuveriti, odnosno obrazovati i objasniti im da stabla nikada nisu bila njihovo vlasništvo, te samim tim nisu mogli da odlučuju o njihovoj sudbini a još manje da ih seku, razvlače i prodaju a novac od toga trpaju.... gde?

    Imam predlog. Trebalo bi dozvoliti na portalu psovke, odnosno odrediti limit od recimo jedne psovke po temi. Pa bar neko da im direktno nešto poruči.
    Onako, demokratski.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna