Autor: BBC News na srpskom

BBC
13.05.2019.
10:57 > 11:00
Prihod koji je ostvaren u Srbiji dovođenjem stranih filmskih produkcija iznosio je 35,3 miliona evra prošle godine.
  • Korto

    13.05.2019 14:18
    Od vrha do ponora
    Naravno da je tako kada su uslovi snimanja jeftiniji nego toalet na železničkoj stanici u Mumbaju. Dramski fakulteti puni maminih i tatinih sinova koji su preko veze dobili priliku da se prave da su umetnici, propale produkcijske kuće prodate na dobošu za pirinač, javni servis koji je sve samo ne javni, tajkuni koji svoj novac nepoznatog porekla peru kroz snimanje splačina, osiromašena i upropaštena institucija pozorišta, "strane" (ruske i indijske) produkcije šnj kvaliteta u koje svi hrle jer za fuš i nedostatak talenta daju basnoslovne plate i naravno politizovanje iskusnih glumaca koji su usled bede u kojoj su prinuđeni da rade pribegavaju ili glasnom otporu ili bolesnoj i ljigavoj servilnosti vlasti... Baš smešno imajući u vidu da je Holivud dolazio pre 40 godina ali ne zbog jeftine radne snage već zbog plate za snimanje jugoslovenskih filmova. Balkanska degeneracija u svojoj izvornoj formi, samo neka je nama Bikovića i Đokovića, takvi su najbolje lutke za ovaj propali butik od države.
  • /

    13.05.2019 13:14
    /
    ne razumem komentar na temu skupih radnika za domacu produkciju.
    neka gospoda izvole raditi sa temama interesantnim svetu a sebe zanatski nek usavrse

    ovde neki ceo radni vek drpaju budzete sa temama petokraka, kosovo, bombardovanje, ww1 pa to je dosadno ostatku sveta

    domaci reditelji su lenji i da misle

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna