Autor: BBC News na srpskom

BBC
24.06.2019.
18:44 > 19:00
Aktivistkinje u Francuskoj kažu da ih je inspirasala borbe Roze Parks za ukidanje rasnog razdvajanja u Americi.
  • Lala

    24.06.2019 22:54
    Bio sam na letovanjima u Turskoj i Egiptu. Svaki put su nam vodici sugerisali da se moramo strogo pridrzavati njihovih pravila jer smo u njihovoj zemlji. Smatram da to pravilo treba da vazi i kod nas i da ga se pridrzavaju. Ako kod nas nisu dozvoljene burke neka postuju to pravilo. Neka se prilagode ili idite u svoju drzavu i zivite po svojim pravilima.
  • Jomar Veliki

    24.06.2019 20:20
    Burkini
    Muslimani obično imaju veoma visoke običaje u pogledu higijene, pa tim pre čudi ovo njihovo insistiranje na srednje vekovnom načinu oblačenja na kupalištima. Kada već vode strogo računa o higijeni, tim pre čudi što uopšte dozvoljavaju ženama da oblače burkini koji je apsolutno ne higijenski. U njemu se na telu dugo zadržava vlaga, a to je idealno mesto za razvoj svih onih bakterija koje nisu poželjne. Koliko suq svojoj verskoj zatucanosti glupi sa svojim običajima koji važe za žene, a za muškarce ne važe takva ograničenja. Oni mogu kako hoće. Očigledno je da su i oni, kao i religija koju sprovode kako hoće, neiskreni.
  • /

    24.06.2019 19:26
    /
    aaaa,
    umesto da se izbore da ne nose burke

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna