Autor: BBC News na srpskom

BBC
20.07.2019.
13:59 > 14:00
Predsednik Srbije smatra da je ostavka kosovskog premijera samo pokušaj jačanja političkog rejtinga Ramuša Haradinaja.
  • Vox populi

    21.07.2019 12:18
    Aha
    Tvoja vladavina je radikalski trik da ne kažem podvala.Isti ste.
  • Sodoma i Gomora

    21.07.2019 06:49
    Jos i,ono,sto grdi,i,vice na svoje,snsovce,sto,se kao bahate Chanel torbicama,skupim autima,letovanjima,itd.Pa sta?Ionako njegovi,glasaci tamo po brdima i dolinama,ni neznaju,sta je Chanel,Dior,itd.A i nece tata njima,nista,blize se izbori,treba mu svako da ga zaokruzi,na listi.To vikanje na ljude,i lupanje sakom,o sto je samo predstava,za javnost.
  • Sodoma i Gomora

    20.07.2019 20:31
    Kaze nema euforije ?!Pa iz njegovog nastupa danas se vidi da ima i sam je euforican i klaustrofobican,izbacen iz koloseka.Njegova vlada godina je politicki trik a Ramus ako je kriv dobice svoje kaznes.Na kraju krajeva zasto to pogadja vucica dodika?Cemu frka i mesanje u probleme susedne zemlje?Pigled oreko naocara,strog i pomalo plasljiv usta opet suva,glas dubok misticno,usporen sve govore.Na kraju,ono o zeljezari,nije bila tema uopste,danas,i cemu tirada o tome,koga to uopste interesuje?Ali mora on da sebe i u ivoj situaciji promovise,a kao zaboravio prezime novinarke,pride,da kaze jer zna se da su novinari za njega sporedni,kao:"Hej mala iz zadnje klupe kako se ti zoves".Muka mi je od svega!ali sam morala pogkedati,do kraja nastup,misleci,da ce biti drugaciji,ali ..avaj...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna