Autor: BBC News na srpskom

BBC
13.01.2020.
12:46 > 13:00
U Sarajevu je proglašena uzbuna, a merne stanice pokazuju da je vazduh veoma zagađen i u Srbiji.
  • Lana

    14.01.2020 17:27
    Nemamo puno izbora
    Prvo uzmite detoxamin da očistite organizam od teških metala koje ste već udahnuli bezbroj puta i koji su učaureni u organizmu. Izlazite samo koliko morate i po mogućstvu sa maskom na licu. Za stanove nabavite prečišćivač vazduha pro100 da bi bar r povremeno mogli da otvorite prozor jer ćete se u suprotnom podaviti od suvog vazduha. Nakon svega molite Boga da padne neka kia ili dune košava da otera ovaj smrad.
  • janica

    14.01.2020 13:02
    gori smo od najgorih
    u Srbiji je zagadjenje gore od kine i od indije!!! zamislite to. beograd je poslednjih par dana NAJZAGADJENIJI grad na svetu. to je takvo zlo da se ne mozoe zamisliti.
    ja planiram da uzmem sledeceg meseca ruski preciscivac vazduha cim mi legne plata, jer ovo traje vec mesecima i cini mi se da ce biti samo gore a ne bolje
  • Logično

    13.01.2020 13:25
    Ako pogledate zvanične podatke o području bivše Jugoslavije, svi gradovi su preko 200
    a Ilijaš u Bosni je 1085.
    Jeste, četiri cifre.
    Malo mi je to čudno.
    Kao prvo, nestala je industrija socijalizma.
    Srbija nema skoro ništa osim jedne-dve termoelektrane.
    Ne znam od kada se vrše merenja, ali mi je zaista čudno da odjednom eto, svuda zagađenje.
    Možda to ipak ima veze sa ovim avionima, koji, nekim čudom ujutro umeju da ispuštaju i isprekidane, pravilne bele tragove, poput isprekidane linije, što siguran sam, u vazduhoplovstvu piloti nikada ne rade, niti ima potrebe za tim, u preletu preko Novog Sada u 5 ujutro, iz pravca severa, gasiti i paliti motor u pravilnim razmacima od nekih 30 sekundi.
    To se u vazduhoplovstvu ne radi.
    Dakle, ipak nešto ispuštaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna