Autor: BBC News na srpskom

BBC
17.01.2020.
16:18 > 17:00
Šta nam kažu podaci i postoje li za prethodne godine?
  • Обсервер

    18.01.2020 12:09
    Ништа ново
    За нас маторе, ово није нова прича, а нова је за скоројевиће, који су се сјатили у градове. Још седамдесетих година прошлог века сам напустио Београд, због загаћеног ваздуха, гужве у саобраћају, редова пред сваким шалтером и због бахатости дођоша. Загађеност ваздуха је била кап, која је прелила чашу. Новинари млади и коментатори, погледајте старе бројеве ондашњих новина и биће вам све јасно, тако да вас статистика о праћењу загађења не треба окупирати. испитајте колико се само дрва и угља продавало у БГ за индивидуално грејање. Није било пуно аутомобила, али је СМОГ гушио и онда. Изгледа да свет постоји, од када нам је дошао врхунски свезналица, па је и свог министра гурнуо на страну. Џабе си министре ишао на едукације и симпозијуме по питању твог портфеља !
  • Lala

    17.01.2020 18:51
    ?
    Za zagađenje je kriv viši standard građana, a to je prosek od 400evra. Pitam se kakav će onda biti vazduh kad nam prosek bude 900evra. Možda nam i to "sve mogući" zna

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna