Autor: BBC News na srpskom

BBC
18.02.2020.
21:34 > 22:00
Poznati biznismen smatra da prvi čovek Fejsbuka direktno pomaže Donaldu Trampu da ponovo bude izabran za američkog predsednika.
  • Ne nasedajte

    19.02.2020 10:07
    Proračunata izjava u vreme kada firmi njegovog sunarodnika opada popularnost.
    Računa da će ovakvom izjavom uliti dodatni vetar plavo-beloj firmi.
    Da će neko iz inata, otpora, ljutine otvoriti nalog na firmi koja špijunira najstrašnije svoje korisnike. Ovaj najnepopularniji čovek na planeti i njegive izjave uvek mogu biti upotrebljene - kada se želi podstaći suprotan efekat.
    Da ne pominjem ko na kraju sabira sve te podatke.
  • Sauron

    19.02.2020 08:00
    Samo kažem
    Nema budale bez matorog čoveka!
  • Mad Hatter

    19.02.2020 07:18
    Ružni ptiću i istina opalite još po koju teoriju zavere pa da cela ova tema dobije na težini.

    Ajmo, jedan plebs specijalis.
  • Istina...

    19.02.2020 04:35
    Farsa.
  • Ptić Rugalac

    18.02.2020 23:59
    Metuzalem
    Ono kad stari hohštapler (koji bi u avgustu trebalo da napuni devedeset godina) misli da je mnogo bitan faktor. Dostojan naslednik svog učitelja, Karla Popera. Jer, Poper je u svom poslednjem intervjuu (pre više od četvrt veka) izrazio svoju mržnju prema televiziji, kao što Soros danas otvoreno mrzi fejsbuk. To su ti ljiberaljni propagatori "slobode", koja podrazumeva da samo sadržaji koji njima odgovaraju mogu biti univerzalno dostupni. A, onda ne treba da čudi što njihove sluge deluju na sličan način: sve ono što im se ne dopada, i što nije u skladu sa sorosovsko-krugodvojkaškim tiradama proglašavaju za autoritarno, nazadno, klerikalno,... Ali, te dosadne tirade više nikome nisu interesantne. Jer, sve je jasnije da Soros i njemu slični "filantropi" žele da ukinu i vikipediju, i gugl. Pa da potom prosipaju svoje marksističko-poperovske mudrolije. How yes now!!!
  • Deda Mita

    18.02.2020 23:50
    Bez starca nema udarca.
  • Scotch Bonnet

    18.02.2020 23:36
    Ne znam kada filantrop planira da shvati da je fundamentalna vrednost covecanstva, pravo na drugacije misljenje.
  • Samo kazem

    18.02.2020 23:07
    Pitanje
    Kad ce biti vreme da se Soros povuce? Ima li neko .... hrabrosti da istrazi mutne radnje i spekulacije u koje je on upleten? Koliko je ljudi on unesrecio i koliko stete izazvao? Ili je on mozda andjeo s nebesa, hriscanski Mesija, muslimanski Mahdi, savrseno bice koje se uvek bori a dobro, pravdu, istinu i srecu sveukupnog covecanstva?
    Stvari su vrlo jasne, premise su tu, treba izvuci zakljucke.
    Soros je oznacio Kinu i KP Kine kao najvecu opasnost. Soros je izgubio mnogo novca u spekulacijama oko Hong Konga.
    Kao finansijer Demokratske stranke, Soros je podrzavao Hilari. Hilari je izgubila. Normalno, Soros je besan na Trampa, pogotovo zato sto ce, kako sad stvari stoje, Tramp dobiti jos jedan mandat.
    Zakerberg isto nije andjeo, daleko od toga. On dobro zna s koje strane hleba je puter. Kad demokrate dodju na vlast on ce podrzavati demokrate.
  • Marko

    18.02.2020 23:01
    #DeleteFacebook

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna