Autor: BBC News na srpskom

BBC
22.02.2020.
10:43 > 12:28
Predstava „Kosa“ ponovo se igra u Srbiji. Kako njena brojna izdanja pamte oni koji su bili na sceni ranije, ali i oni iz publike.
  • deo demosa

    22.02.2020 18:46
    ne znam
    Onako, pesme su pevane na engleskom jeziku što je po meni velika falinka, otpevane su dve-tri dobre numere, koreografija zbrkana i nepostojeća, vokali šarenoliki, Darko Radojević, koji igra lik Bukovskog je intonativno nesiguran, Agota Ferenc - nova Eva Ras, uzdržana a strastvena, Danilo Milanović - Lafajet, kasni ritmički, Judit Laslo odlična. Hor nije bio hor već je otvarao usta, studenti akademije nedovoljno iskorišćeni. Sve u svemu - nije loše, al moglo je i bolje.
  • Slava im!

    22.02.2020 15:53
    Na području Jugoslavije, mjuzikl "Hair", bilo da je pozorišna izvedba, film Miloša Formana ili istoimena muzika iz filma u obliku LP ploče, kasnila je najviše 12 meseci u odnosu na događanje u americi.

    A to je bilo vreme nekih drugih komunikacija, nekih drugih veza sa ljudima, nekih drugih načina nabavke svega.

    Većina nas, u bilo kom trenutku u svesti može da prizove bilo koju scenu iz filma. Poput sna koji si zapamtio i koga ćeš se sećati do kraja života.

    Slava im svima, koji su učestvovali u tome!
  • Seka Persa

    22.02.2020 14:59
    Kao što rekoh nakom premijere u NSu, pisac mjuzikla se u potpunosti ogradio od bilo kakve sličnosti sa, toliko uveličanim, filmom.

    Film i mjuzikl nemaju nikakve veze.
    Ponzavaoci FILMA koji se odvrteo na domaćim televizijama će izaći razočarani nakon mjuzikla. Ovim ne kažem da je film bolji. Nikako. Ali su domaći ukus i uho naviknuti na film.

    Šteta što je BBC na srpskom uradio ovako traljav posao. Verovatno od strane novinara koji se zapravo ne bavi ovom temom.
  • Hippie

    22.02.2020 14:52
    Zbrka
    Ovaj prilog o "Kosi" je jedan od najzbrkanijih ikada...
  • Pinokio

    22.02.2020 14:12
    Niko nije plakao, a najnovija Kosa je očajna predstava. Možete je valiti koliko god oćete, ali ona ostaje samo prazna galama.
  • www

    22.02.2020 11:16
    Kako neko može da izjavi nešto tako esencijalno glupo kao da seksualna revolucija posle 50 godina još nije stigla u Srbiju? Mi, koji smo vršnjaci "Kose" i te kako znamo da je seksualna revolucija ovde bila u isto vreme kad i na celom zapadu. A onda je prošla, baš kao što je prošla i na izvoru. I onda je došao novi kozervativizam, i ovde, kao i u SAD. Kad pročitam nešto tako fundamentalno glupo, prosto sumnjam i u sve drugo što ta osoba kaže. Inače, ideja da ambasada države koja je one koji su igrali Kosu trpala u zatvore, sada finansira izvođenje Kose ovde, čini mi se definitivno vrhuncem licemerja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna